אימי זקוקה בדחיפות לתרופה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

21/07/2009 | 14:03 | מאת: רונית

אימי חולה בלימפומה נמצאת כחודש לאחר השתלת מוח עצם זקוקה בדחיפות לתרופה-VALTREX אודה למי שיוכל לעזור לנו במהרה ותבוא עליו הברכה.

28/07/2009 | 18:10 | מאת: עינת

היי. יש ברשותי את הולטרקס 500 mg.אשמח לתרום לך. אני מאזור מרכז הארץ רפואה שלמה

28/07/2009 | 22:21 | מאת: רונית

היי עינת אני מודה לך מאד.אני גרה באזור השרון אנא כתבי לי במייל איך ליצור איתך קשר.תודה ובריאות רבה לך ולמשפחתך רונית.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"