זקוקה לטיפול שיניים דחוף

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

05/07/2009 | 11:47 | מאת: מיכל

הנני אם חד הורית לשתי בנות. אני סובלת מכאבי שיניים קשים מאוד עד כדיי שאין באפשרותי ללעוס מזון. בימים אלה אינני יכולה לעמוד בהוצאה כספית עבוד טיפול שיניים האם יש באפשרותך לעזור לי בברכה ותודה מיכל

09/07/2009 | 09:34 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

לצערי העמותה מסיעת לטיפולי שיניים לילדים בלבד (זו בקשתו של תורם הקרן לטיפולי שיניים). יש בירושלים כפי הידוע לי, מקום שמסייע לטיפולי שיניים חינם למי שזקוק, נא צרי קשר עם רחל מארגון חברים לרפואה 0732198805 ואנו נקשר אותך עימם.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"