זקוקה בדחיפות לאבסטין

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

14/06/2009 | 08:28 | מאת: מירי

גם מנה אחת תספיק בינתיים.

15/06/2009 | 09:59 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

את תרופת האבסטין בלתי ניתן להשיג מחולים שנשאר להם, יש באפשרות ארגון חברים לרפואה לסייע לך דרך פתיחת חשבון לגיוס תרומות כאשר את גיוס התרומות עושים המשפחה והחברים של החולה ואנו נותנים קבלות למוכרות למס ומעבירים את הכסף לרכישת התרופה. באם הינך מעוניינת נא צרי קשר עם יעל בארגון חברים לרפואה 03-5792220

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"