כפר סבא /גבעתיים ב 2 המקומות האלה אני יכולה לטפל

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

09/06/2009 | 18:22 | מאת: חנה

שלום, אני מנחה לדימיון מודרך ומסטר ב -N L P ומעוניינת להתנדב ולתת הנחיה למטופלת/לא מטופל שיש לה בעיית דכאון, דחיינות, השמנה, ניהול זמן,הערכה עצמית ירודה, חוסר בטחון וכו'. להודיע לי תשובה במייל. ב ב ר כ ה ח נ ה

24/06/2009 | 23:31 | מאת: שרי

שלום לך אני מעוניינת לבתי בת17 וחצי אנא תיצרי עמי קשר בתודה מראש שרי אני גרה באחד מהמקומות שציינת

25/06/2009 | 01:21 | מאת: שרי

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"