למסירה מיידית 15 מנות של זריקות קלאקסן לדילול דם

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

06/06/2009 | 20:24 | מאת: ק

למסירה מיידית 15 מנות של זריקות קלאקסן 60 מיליגרם לדילול דם. התרופה אינה צריכה להיות במקרר. לכל המעוניין.

09/06/2009 | 10:38 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות מכל הסוגים בין חולים שנשארו להם תרופות לבין כאלה שנזקקים להם ואין ידם משגת, ניתן לתרום או לקבל תרופה דרך הטלפון 0732198805 או דרך האתר שלנוwww.haverim.org.il ניתן למלא טופס תרומת או קבלת תרופה או לשלוח מרשם בפקס 03-5792223 ואנו נבדוק במאגר אם יש את התרופה לה זקוקים או נוסיף למאגר התרומות ונחזורך אליך ברגע שתתקבל פניה מתאימה

11/06/2009 | 22:56 | מאת: יהל

שמי יהל ואני בהריון ואני לוקחת קלקסן אני צריכה לקחת כל ההריון כולל שלושה שבועות אחרי אשמח אם תוכלי להעביר לי את זה אני יעביר לך דמי משלוח אני מקריית שמונה

11/06/2009 | 22:57 | מאת: יהל

שמי יהל ואני בהריון ואני לוקחת קלקסן אני צריכה לקחת כל ההריון כולל שלושה שבועות אחרי אשמח אם תוכלי להעביר לי את זה אני יעביר לך דמי משלוח אני מקריית שמונה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"