זקוקה נואשות לטופמאקס

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

06/06/2009 | 00:20 | מאת: עלמה

הי אני טופלתי בעבר בטופאמקס שעשה פלאים אך עקב עליות גבוהו הפסקתי אותו והניה אני מדרדרת שוב זקוקה נואשות לעזרתהם.

09/06/2009 | 10:38 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות מכל הסוגים בין חולים שנשארו להם תרופות לבין כאלה שנזקקים להם ואין ידם משגת, ניתן לתרום או לקבל תרופה דרך הטלפון 0732198805 או דרך האתר שלנוwww.haverim.org.il ניתן למלא טופס תרומת או קבלת תרופה או לשלוח מרשם בפקס 03-5792223 ואנו נבדוק במאגר אם יש את התרופה לה זקוקים או נוסיף למאגר התרומות ונחזורך אליך ברגע שתתקבל פניה מתאימה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"