למסירה כדורי Rafassal 500

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

31/12/2007 | 00:29 | מאת: האני

בגלל שינוי בכדורים נשארו ברשותי כמה קופסאות של כדורי 500 Rafassal. הכדורים בקופסאות אורגינליות ותאריכי תפוגה רחוקים. מוכנה למסרם בחינם . הכדורים הללו הם עבור חולי קרוהן. האני

31/12/2007 | 10:39 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"