ברשותי תרומה של זריקות קלקסן - Clexane

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

30/12/2007 | 23:42 | מאת: אריאלה

שלום נותרו ברשותי 12 אריזות של זריקות קלקסן (אנוקספרין) 60 מ"ג שלא נעשה בהן כל שימוש כל אריזה מכילה 2 מזרקים עם מנות מוכנות במארז אישי אטום התרופה מיועדת למניעה וטיפול בהיווצרות כרישי דם תוקף האריזות - שנת 2010 אנא השאירו כאן מייל או טלפון ואחזור אליכם תודה וברכת בריאות לכל

31/12/2007 | 10:38 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. הרבה בריאות

12/06/2008 | 03:28 | מאת: avi

אמא של אישתי מזריקה זאת קופת חולים לא מממנת לה את התרופה מחכים לממ"פר כאשר יגמר כספה היא תמות תודה מראש שהשלווה והנחת ילוו תמיד אתכם וזה הדבר היחידי שמציל אותה טל 0508109412

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"