בקשה לתרומת תרופות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

30/12/2007 | 20:47 | מאת: מירב

אבי חולה סרטן הלבלב במצב קשה זקוק בדחיפות לתרופות אוקסליפלטין וארביטוקס התרופות לא בסל הבריאות העלויות כ40.000 ש"ח בחודש אין סיכויי שנעמוד בעלויות אלו בבקשה למי שנותרו אנו זקוקים בדחיפות לתרופות אלו

31/12/2007 | 09:42 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נשמח לעזור לך דרך פרויקט תיווך תרופות, פרויקט שמטרתו לתווך בין אלה שיש להם תרופה ואינם זקוקים לה לבין אלה הזקוקים, כמו כן ניתן להיכנס לאתר הבית שלנו בכתובת:http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ ולהירשם בה עם שם התרופה ובאופן אוטומטי הינך נרשם בפרויקט והתרופה תועבר אליך במידה ותימצא. כמו כן ניתן להתקשר למשרדינו בטלפון 03-5792220 ולהירשם. הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"