מעוניינת לתרום מטרוטרקסאט

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

15/05/2009 | 00:02 | מאת: שירי

ברשותי 2 קפסולות של 50 מ"ל כל אחת של מטרוטרקסאט (abitrexate) אשמח לתת למי שצריך נא ליצור קשר באמצעות המייל

25/05/2009 | 09:34 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים מנתב בין תרופות שנזקקים להם לבין אלה שנותר להם, נשמח אם תעביר את התרופה למשרדינו ברחוב שמואל הנביא 4 בני ברק. או צרי קשר עם רחל בטלפון 0732198805, לא השארת פרטי התקשרות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"