מסירת תרופות לאפילפסיה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

14/05/2009 | 21:08 | מאת: אמי

יש ברשותי תרופות שאינני משתמש בהם ומעוניין למסור דפאלפט ודפלפט כרונו

25/05/2009 | 09:33 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים מנתב בין תרופות שנזקקים להם לבין אלה שנותר להם, נשמח אם תעבירי את התרופה למשרדינו ברחוב שמואל הנביא 4 בני ברק. יש מישהי שזקוקה לה

11/03/2011 | 18:46 | מאת: מרסל

שלום יש לי תרופות של חמותי למסירה אם יש ביקוש נורמיטן אלנדרונט אומפרדקס טרמדקס פוסיד

25/05/2009 | 09:33 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים מנתב בין תרופות שנזקקים להם לבין אלה שנותר להם, נשמח אם תעבירי את התרופה למשרדינו ברחוב שמואל הנביא 4 בני ברק. יש מישהי שזקוקה לה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"