זקוקה דחוף לטיפול שניים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

21/04/2009 | 18:21 | מאת: ציפי

אני נכה וחיה מקיצבה של ביטוח לאומי סובלת מכאבי שיניים ושואלת עם יש אפשרות לעזרה בטיפולים מס הפון שלי הוא 0505896491 בתודה

20/05/2009 | 20:30 | מאת: ציפי

אני בלי שיניים לפני שלושה שבעות עקרתי שן קדמית וחסרות לי בפה הרבה שיניים כפי שצינתי בפניות קודמות שמצבי הכלכלי על הפנים אני חיה מקצבת נכות מביטוח לאומי אנא ראו בפניתי זו לראות עד כמה ניתן לעזור ליבתודה מראש

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"