עזרה בטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

24/03/2009 | 13:19 | מאת: איציק

שלום אני בן 57 גרוש מזה 7 שנים חי מהבטחת הכנסה בסך 1800 ש"ח, כמו כן אני אדם חולה לאחר התקף לב ואירוע מוחי בעבר נכון להיום נמצא גם בטיפול פסיכיאטרי בבית הולים בנס ציונה. יש ימים שאני אוכל רק לחם ותה כי אין לי אפשרות אחרת. יש לי בעיית שיניים רצינית צריך לעשות תותבות כמו כן אין לי דיור משלי פרט לבגדים ונעלים אשמח לקבל עזרה

25/03/2009 | 12:17 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום איציק, צר לי לקרוא את מצבך, בעניין טיפולי השיניים נא שלח לנו הצעת מחיר+ בקשה מסודרת לת.ד 6782 רמת גן 52167. נשתדל לעזור

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"