תרופת ה-PLAVIX

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

30/12/2007 | 12:33 | מאת: אחד העם

אני מעוניין בתרופה הזו. האם יש למישהו? תודה

31/12/2007 | 09:28 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נשמח לעזור לך דרך פרויקט תיווך תרופות, פרויקט שמטרתו לתווך בין אלה שיש להם תרופה ואינם זקוקים לה לבין אלה הזקוקים:http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ ניתן להיכנס לכתובת הנ"ל ולהירשם בה עם שם התרופה ובאופן אוטומטי הינך נרשם בפרויקט והתרופה תועבר אליך במידה ותימצא. כמו כן ניתן להתרשר למשרדינו בטלפון 03-5792220 ולהירשם. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"