טיפול שיניים לאילמת חירשת

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

15/03/2009 | 10:01 | מאת: זהבית מירושלים

טיפול שיניים לאילמת חרשת דחוף - מדובר באשה מקסימה אלמנה ללא-ילדים אילמת וחירשת בת 79 שנפלה ושברה 2 שיניים , כאילו לא דיי לה בסבלה לא שומעת לא מדברת - לפחות השיניים מה שיעזור לה- אנא, מצווה גדולה יש בארצנו רופא-שיניים טוב לב שיסכים לטפל בה.

16/03/2009 | 12:49 | מאת: דוד

קודם כל היא לא אילמת. יש לה מיתרי קול והיא יכולה לתקשר דרך שפת הסימנים או שפת הגוף. היא לא סובלת מהחירשות שלה אלא החברה. על כל מקרה, אני מציע שהיא תפנה לעובד סוציאלי של אחא או משרד הרווחה לבקשת סיוע טיפול.

26/03/2009 | 13:38 | מאת: זהבית מירושלים

דוד היקר, תודה על ההצעה, רציתי לעדכן אותך בכל הכבוד, בגלל שהיא חירשת 100% ואינה שומעת כלל גם לא רשרוש, לכן היא אילמת, ולגבי שפת-סימנים לפני 79 שנים לא היו בתי-ספר שכאלה, כך שהשפה שלה היא אחרת, ולא שפת סימנים שיהיה לך חג-נפלא ולכל עם ישראל

22/03/2009 | 13:49 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, יש לנו אפשרות לסייע דרך רופא שיניים בהתנדבות. נא צרו קשר עימי בטלפון- 0732198803. ואשמח לעזור

26/03/2009 | 13:33 | מאת: זהבית מירושלים

הרב יחיאל לנדמן מאד שמחתי לקרוא את תגובתך אני מנסה להשיגך ומחייגת למספר שהשארת 073-2198803 אבל זה עובר מיד למענה קולי, מאד אשמח אם תתקשר אליי בבקשה ל 054-7903388 (הסברתי לה שיש אפשרות לסייע דרך רופא שיניים בהתנדבות והיא כל-כך שמחה - וכל-כך סובלת. חג-שמח ותזכה למצוות "תזכור" שאין מצווה יותר גדולה מזו - אשה אלמנה אילמת חירשת

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"