אחזקה לבתים של קשישים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

17/12/2007 | 23:24 | מאת: אוריה נהרי

שלום לכולם, שמי אוריה נהרי ואני מחפש מי שיעזרו לי לשפץ בתי קשישים. אני נגר במקצועי ואת תרומתי לחברה החלטתי לתת בסיוע התנדבותי לבתי קשישים שכבר לא מסוגלים לתחזק את הבית כמו תריס תקוע. אני מכיר עוד כמה חברה טובים(מבני עקיבה) שמוכנים גם לצבוע. ניתן ליצור איתי קשר, הן לעזור לי הן לדווח על בתים הזקוקים לטיפול אחזקתי. תודה, אוריה נהרי [email protected]

18/12/2007 | 10:33 | מאת: לאוריה

למרות שלא קשור לנושא הפורום...

27/12/2009 | 13:28 | מאת: אוריה נהרי

המיקום החדש של הנגריה "יצירות אוריה" עבר לטירת יהודה, מושב ליד שוהם. כל מתנדב שרואה צורך בטיפול לבתי נזקקים מוזמן ליצור איתי קשר ויקבל אצלי את מה שזקוקים לו. הסלולרי שלי: 054-5382028 כיוון שפונים אליי גם עמותות אני מדגיש כי ביכולתי לטפל רק בפרטיים ולדברים קטנים ודחופים כמו חלון שבור בחורף.

20/12/2007 | 09:26 | מאת: יעל- ארגון חברים לרפואה

נשמח מאוד לקבל את התנדבותך וליצור איתך קשר ע"מ לסייע לקשישים הזקוקים לכך, יישר כח על רוח ההתנדבות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"