זקוקה לעזרה דחופה לטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

12/03/2009 | 03:56 | מאת: מלי

לכבוד הרב לדמן,שלום וברכה שלחתי לרב הצעת מחיר ומכתב הסבר כפי שביקשתם, אני אשמח מאוד אם תוכלו לחזור אלי!!! בברכה (מחבר: מלי maly1 תאריך: 17/2/2009 שעה: 02:29 שלום וברכה ,אני אמא צעירה בת-33 למשפחה נפלאה בת 8 ילדים עובדת קשה בשביל לפרנס בכבוד עקב קשיי כספיים היגעתי למצב רפואי מםובך בטיפולי שיניים מעוניינת בעזרה ועצה תודה רבה על הקשבה) אילנית

22/03/2009 | 13:44 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נא ודאי עם עם אתי ב0732198804 שהחומר שלך הגיע. תודה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"