זריקת פורטיאו יומיומית

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

09/03/2009 | 16:03 | מאת: לילי

אמי זקוקה לזריקת פורטאו יומיומית למשך שנתיים, כיוון ששברה את עמוד השדרה מתחת למותנה. המחיר גבוה מאוד, קופ''ח מנסה להתחמק בתואנות שונות, הציעו לי מה עושים? כיצד תוכלו לעזור? אני אובדת עצות. תודה לילי

22/03/2009 | 13:43 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין מי שיש לו לבין מי שאין ידו משגת אנו בודקים במאגר אם יש את התרופה אך אין לנו פרטים אישיים לחזור אליך, נא צרי קשר עימנו ב0732198805 או שלחי פקס ל03-5792223.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"