תרופות לבני בן 9 רמיקיד

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

09/03/2009 | 11:52 | מאת: יהודית

בני בן ה-9 סובל ממחלקת אווטיס - מחלת עיניים של מבוגרים. הקופת חולים לא מאשרת לי עבורו את התרופה. אני זקוקה באופו דחוף את התרופה.

10/03/2009 | 10:09 | מאת: א

כמה עולה התרופה באופן פרטי? מאחלת רק בשורות טובות

22/03/2009 | 13:36 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נא היכנסי לאתר חברים לרפואה WWW.HAVERIM.ORG.IL הכניסי שם את פרטי התרופה ופרטיים אישיים ליצירת קשר איתך ויחזרו אליךך במידה והתרופה נמצאת במאגר אצלינו למסירה. הארגון מנתב תרופות בין מי שמוסר את התרופה לבין מי שזקוק לה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"