חייבת את עזרתכם! תרופה פגסיס PEGINTERFERON ALFA 2A

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

25/02/2009 | 01:59 | מאת: Vika

שלום, אמא שלי חולה במחלה כרונית Chronic Hepatitis C , היא חייבת תרופה פגסיס Chronic Hepatitis C ,בבקשה תעזרו..

02/03/2009 | 13:56 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים מנתב תרופות בין אלה שנשאר להם לאלה שזקוקים, נא לשלוח לנו בפקס 03-5792223 את המרשם+בקשה עם פרטים אישיים ונשתדל לעזור במידה והתרופה תימצא במאגר. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"