מונופור

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

11/05/2016 | 09:46 | מאת: אילנה

אני צריכה מונופור דחוף להיום אם יש למישהיא לתרום מאוד יעזור תודה מראש

11/05/2016 | 10:08 | מאת: לינה

היי אילנה, אני אשמח לתרום לך, יש לי קופסה חדשה של מנופור במקרר. אני מכרמיאל, אם נוח לך לאסוף מכאן תרשמי לי את המספר שלך ונקבע. שיהיה בהצלחה! :)

11/05/2016 | 13:12 | מאת: אוסנת

זקוקה למנופר (600)המרשם אבד...והכל סגור בעקבות החג משהיא יכולה לעזור?

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"