זקוקה ל מונופור וצטרוטייד

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

24/04/2016 | 15:41 | מאת: ורד

שלום זקוקה למונופור 1200 ולצטרוטייד אני ללא מימון ילד שלישי ופונדקאות אשמח לעזרה תודה וחג שמח

11/05/2016 | 10:50 | מאת: לינה

היי, מקווה שזה כבר לא רלוונטי לגבייך אבל אם כן נשארו לי 5 מזרקים של צטרוטייד. יש גם חבילה של מונופור אבל רשמתי למישהי אחרת מהפורום, אם לא תגיע לקחת אשמח להעביר לך. אני מכרמיאל, אם זה רלוונטי ומתאים תשאירי לי בבקשה את המספר שלך :)

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"