עזרה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

23/02/2009 | 20:16 | מאת: מירי

אני אם חד הורית מתגוררת בקריות. לאחר טיפולים כימוטראפים קשים . אשר גרמו לבעיות בפרקים ונכון לעכשיו המצב בשניים קשה עד מאוד. המצב הנפשי שלי קשה בגלל זה ויש לי כאבים קשים. האם ישנה עמותה שתוכל לעזור לי

24/02/2009 | 10:39 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מסייע לחולים בנטל הרפואי שנופל עליהם, לצורך בדיקת סיוע לטיפולי שיניים נא העבירו בצורה מסודרת הצעת מחיר של רופא השיניים+מכתב המתאר את המצב+ פרטים אישיים ליצירת קשר, ואנו נבדוק אפשרות סיוע. מספר הפקס שלנו הוא- 03-5792223. ניתן לודא ב03-5792220 אם הפקס הגיע.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"