זקוקה בדחיפות לטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

22/02/2009 | 00:33 | מאת: אירית

שלום רב,אני אם חד הורית לילד בצבא ולילדה שמתגייסת בעוד מספרחודשים התגרשתי מבעלי לשעבר עקב היותו ועודנו נרקומן כבד.אני מגדלת את הילדים לבד מגיל מאוד קטן.עם השנים עקב חוסר יכולת כלכלית לא טיפלתיבשיניים וכיום אני במצב שאני לא יכולה אפילו לחייך.אבקש אם אפשר כמובן את עזרתך בנושא בתודה מראש אירית

24/02/2009 | 10:18 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מסייע לחולים בנטל הרפואי שנופל עליהם, לצורך בדיקת סיוע לטיפולי שיניים נא העבירו בצורה מסודרת הצעת מחיר של רופא השיניים+מכתב המתאר את המצב+ פרטים אישיים ליצירת קשר, ואנו נבדוק אפשרות סיוע. מספר הפקס שלנו הוא- 03-5792223. ניתן לודא ב03-5792220 אם הפקס הגיע.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"