עזרה בהולה עם גונאל-אף, ואורגלוטרן

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

23/05/2015 | 00:04 | מאת: סגולה

אני בטיפולי IVF לקראת שאיבה בשלישי לצערי הרופא פיספס במרשם של ההורמונים, גיליתי את זה כשהזרקתי היום והבנתי שנשארה לי רק מנה אחת למחר ובפטרוקול אני אמורה להמשיך עד ראשון (24.5) כולל ואני לא יכולה לקנות בשום מקום כי בתי המרקחת של מכבי סגורים ובבתי המרקחת התורנים (סופר פארם וכו') לא מוכרים את זה, הם לא מחזיקים את זה בכלל ואני ממש ממש אובדת עצות וחוששת שזה יהרוס לי הכל אני צריכה מנה של 300 של גונאל אפ ומנה של אורגלוטרן 0.25 האם מישהי יכולה לעזור ? אני גרה בחולון אגיע לכל מקום

24/05/2015 | 21:24 | מאת: שירי

הי סגולה, יש לי להלוות לך. מייל : [email protected]

25/05/2015 | 09:40 | מאת: ס

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"