עזרה בטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

05/02/2009 | 22:14 | מאת: רונה

שלום אני חד הורית עם ילדה בעיות רפואיות קשות אין איך ליקנות תרופות עם כאבי שיניים מתקיימת מהבטחת הכנסה מעוניינת בעזרה

16/02/2009 | 14:47 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נא העבירי אלינו לארגון חברים לרפואה פקס למספר 03-5792223 עם הצעת מחיר של טיפולי השיניים וכן מכתב מצורף בו הינך מפרטת על העניין.

17/02/2009 | 02:24 | מאת: מלי maly1

שלום וברכה, אני אמא צעירה בת-33 למשפחה נפלאה בת 8 ילדים עובדת קשה בשביל להתפרנס בכבוד, עקב קשיי כספיים הגעתי למצב רפואי מםובך בטיפולי שיניים מ%F

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"