כדורי EMEND נגד בחילות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/02/2015 | 08:04 | מאת: 0505531119

אבא שלי התחיל טיפול כימו יש לו סרטן בראות , והוא מאוד מפחד מהבחילות . ובקופת חולם כללית לא מאשרים לו את התרופה. EMEND נגד בחילות. מאוד אשמח לקבל את התרופה למי שיש לו, ואין לו שימוש. תודה רבה לכם.

17/02/2015 | 19:51 | מאת: עמית

אם עדיין רלוונטי - יש לי שתי חבילות סגורות שאני לא צריכה כי הפסקתי את הטיפולים. ניתן ליצור קשר במייל [email protected] (גרה בתא)

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"