זקוקה לפרקוסט או אוקסיקוד או טרגין בדחיפות! אנא עז

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

13/01/2015 | 21:48 | מאת: טליה

סובלת מכאבים קשים. כיוון שאלה תרופות נרקוטיות (תרופות "כספת") ועדיין לא יכולה לקבל את המרשם של החודש הבא כיוון שיש לי עוד 10 ימים עד חידוש המרשם- הפסקתי לפני יומיים ובנוסף לכאבים אני סובלת מיסורי גמילה קשים. אנא עיזרו לי אני בגיהנום. פרקוסט, פרקודן, אוקסיקוד או טרגין... מתחננת לסיוע

10/03/2016 | 18:52 | מאת: ron

עדיין צריכה? [email protected]

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"