צטרוטייד למסירה תוקף 11.2014

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

30/11/2014 | 11:50 | מאת: רוז

הי, יש לי חמישה מזרקי צטרוטייד למסירה. התוקף שלהם אמנם פג היום אבל ראיתי ברחבי הפורומים שאין בעיה להשתמש. מומלץ כמובן להתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה!

01/12/2014 | 23:42 | מאת: דורית

אם עדיין רלוונטי , אשמח מאוד לקבל. אני צריכה את הזריקות לתחילת טיפול ובקופת החולים מנהל היועץ לתחום גניקולוגיה מלחמת אגו מלחמות אגו ומעקב אישור מכירה למרות שברשותי מרשם רשמי ותקף מהרופא המטפל

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"