בת ים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

01/01/2009 | 20:45 | מאת: מוריס

הנני זקוק לתרופה למחלת הסרטן. אם מישהו יכול לתרום לי תרופה זו שמיועדת לאישתי ויש לנו 3 ילידים.. שם של התרופה: סוטנט 50 מ"ל אני ממש זקוק לתרופה זו ואם תוכלו אז בקשה ממכם תילחו הודעה זו לעוד אנשים\אתרים... תודה מכל הלב מספר טלפון: 050-402-5216 מוריס

11/01/2009 | 13:26 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מסייע בניתוב תרופות לנזקקים, ע"מ לסייע לתרופת הסוטנט נבקשך ליצור עימנו קשר 03-5792220, האם אשתך התחילה כבר את הטיפול התרופה?

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"