תרומת תרופת אמנד, סטרואידים וניולאסטים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

19/12/2008 | 18:42 | מאת: רוני

יש לי זריקת ניולאסטים, אמנד וסטרואידים בהם לא השתמשתי במהלך טיפולים כימותרפיים לסרטן שד. אשמח לתרום אותם בהקדם לכל מי שזקוק. רפואהה שלמה לכולם!!!

11/01/2009 | 13:22 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, אין לנו פרטים לחזור אליך והתרופות שציינת מבוקשות על ידי חולים שאין ידם משגת, אנו ננתב להם את התרופה, נבקשך ליצור קשר טלפוני עימנו ב03-5792220 או להיכנס לאתר חברים לרפואה ולעדכן את הרשימה. תודה

11/01/2009 | 16:25 | מאת: רוני

תרמתי אותם בבית החולים,

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"