תרומת תרופות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/12/2008 | 19:03 | מאת: דב

במסגרת התנדבותי ביד שרה, פנתה אלי אשה שנתאלמנה ונשארה לה בבית כמות גדולה של תרופות, שלא פג תאריך השימוש בהן ושאלה אם ידוע לי על אנשים הזקוקים להן . לשמחתי, מצאתי אתכם. אבקש לדעת ,איך היא תוכל להעביר את התרופות אליכם. תודה מראש על תשובתכם . בברכה , דב .

03/12/2008 | 12:06 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב לך, ישנם 2 אפשרויות, או להעביר אלינו לארגון חברים לרפואה ת.ד. 6782 רמת גן מיקוד 52167 את התרופות, או למלא טופס תרומת תרופה בארגון חברים לרפואה www.haverim.org.il . תודה רבה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"