תרומת תרופות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

13/08/2013 | 15:16 | מאת: בניטה

אבי נפטר לאחרונה וברשותי כמות גדולה של תרופות לתרומה MEROGYL 80 TABLE FOR A YEAR CLEXANE 80 MG מיקרופירין 75 לשלושה חודשי טיפול SPIRONOLACTONE DIOVAN 80 MG GLUCOMIN PAN CEFTRIAXONE IM OR IV

03/09/2013 | 14:40 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, נשמח לקבל את התרופות שיש ברשותך,ע"מ להעבירם הלאה למי שזקוק, ניתן ליצור קשר לקבלת מוקדי האיסוף, בטלפון: 03-5792220 או במייל: [email protected] תודה רבה מראש, ושתזכו תמיד להיות בצד שתומך

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"