זקויקם לטמודל בדחיפות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

12/11/2008 | 08:47 | מאת: אודי רובין

שלום רב, אימי חולת סרטן לאחרונה התגלתה המחלה ולאחר ניתוח שעברה לאחרונה הבנו כי אין מה לעשות רק לנטול כדורי טמודל על מנת לנסות להאט את התפרצות המחלה בגוף. אין באפשרותנו לקנות את התרופה ומאחר ואינה בסל התרופות אשמח לעזרתך בנושא.

13/11/2008 | 10:03 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום אודי, אנו מנתבים תרופות בין חולים שנשאר להם התרופה לבין מי שזקוק, העברנו את היום מספר רב של תרופת הטמודל לחולים, כרגע אין במאגר את הטמודל אך נא הכנס לאתר חברים לרפואה ומלא טופס קבלת תרופה, כאשר הטמודל תגיע למאגר התרופות ננתב אותה עבור אמך.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"