שלום מנסה להרות והקופה אינה מממנת

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

03/06/2013 | 16:13 | מאת: מור

זקוקה למנופור, דקאפפטיל ואוביטרל תודה כל עזרה תתקבל בברכה מור

25/06/2013 | 11:53 | מאת: אמונה

אם עדיין אקטואלי ואת מאיזור הדרום אשמח למסור לך

25/06/2013 | 12:28 | מאת: מורן

שלום תודה על התגובה.. אנ יזקוקה למנופור, דקאפפטיל ואוביטרל אשמח להגיע למרות שאני מהמרכז/צפון מורן

04/07/2013 | 22:58 | מאת: טליקים

שלום , אם עדיין רלוונטי יותר מאשמח לקבל את הדקפפטיל, מונפור ואיבטרל. המייל שלי: [email protected] בתודה מראש!!!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"