5 צטרוטייד ו-4 מונופור למסירה באזור

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

25/05/2013 | 19:48 | מאת: רוני

אשמח למסור מנות שנשארו לי ובתקווה שזה יעזור למישהי אחרת. מי שמעוניינת שתשאיר מייל / נייד ואני אחזור אליה.

25/05/2013 | 20:07 | מאת: עדי

רוני שלום, זקוקה למנופור ולצטרוטייד, גרה במרכז, אשמח לאסוף, [email protected] תודה!

03/06/2013 | 18:55 | מאת: חני

זקוקה לתרופות לצורך טיפולי פוריות ואין באפשרותי לממן את העלות

04/07/2013 | 23:23 | מאת: טליקים

שלום, אם עדיין רלוונטי אשמח לקבל את המונופור. המייל שלי: [email protected] בתודה מראש!!!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"