זקוקה לצטרוטייד וגונאל

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

24/04/2013 | 23:38 | מאת: נאוה

שלום רב, מכיוון שאיני זכאית מהקופה לתרופות פריון ועלותם מאוד גבוהה עבורי אודה לכל מי שיוכל לסייע לי בצטרוטייד ובגונאל F המייל שלי: [email protected] תודה

28/04/2013 | 21:50 | מאת: Kipodit

יש לי חפיסה סגורה של גונאל אף 900 יחידות תוקף מאי 2013 שמורה בקירור שלחתי לך מייל במידה ומעוניינת אני מפתח תקווה בהצלחה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"