עזרה בקבלת תרופה טרסבה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

16/04/2013 | 19:47 | מאת: שמחה

אשתי בת 32 אובחנה במחלה נדירה RESPIRATORY PAPILLOMATOSIS כבר יותר מחצי שנה במיטה לא מפסיקה להשתעל ולבכות קופת החולים לא עוזרת לה להמשיך לחיות ומערימה קשיים ולא נותנת פיתרון להחלמתה של אשתי אנא הרב המכובד יחיאל לנדמן עשה כל שביכולתך לעזור לה לחיות אנא עזרו לנו להציל את שמחה ברב תודות להשם יתברך תומר

09/06/2013 | 15:12 | מאת: ה

09/06/2013 | 15:14 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום וברכה, אם ועדיים אתם צורכים את התרופה , פנו לחברים לרפואה בטלפון 073-2198805. הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"