זקוקה לתרופות פריון- פרגובריס או גונל או פורגון

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

08/04/2013 | 09:39 | מאת: אפרת

זקוקה לתרופות פרגובריס או פורגון או גונל, ואוביטרל, וצטרוטייד. מכיוון שאין לי זכאות לסבסוד מקופת חולים, אשמח לקבל וכמובן אשלם את מחיר ההשתתפות של קופת חולים

11/04/2013 | 13:33 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב תוכלי ליצור קשר עם רחל - אחראית לתרופות פוריות והיא תשמח לעזור לך במיל [email protected] או 073-2198805 הרבה בריאות ושמחה

11/04/2013 | 18:11 | מאת: מיקי

היי אפרת מה המייל שלך? יש לי 4 אמפולות של צטרוטייד בשבילך

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"