זקוקים בדחיפות לטרסבה -הצלת חיים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

29/12/2007 | 14:26 | מאת: יוסי

לצערי הרב אבי חולה אונקולוגי וזקוק בדחיפות לכדורים מסוג טרסבה אלו כדורים ביולוגים ומהווים תחליף לכימוטרפיה.אבי אינו יכול לעמוד בטיפול כימוטרפי מכיוון שמצבו הפיזי (והנפשי) קשה הוא תשוש מאוד מסובך בתופעות לוואי קשות של המחלה וסובל מכאבים עצומים והרופאים טוענים שלא יוכל לעמוד בנזקים ובתופעות הלוואי של הטיפולים הכימוטרפים .קיים כדור בשם טרסבה שעושה את הפעולה של הכימוטרפיה בלי הנזקים ועם תופעות לוואי הרבה פחות קשות והוכח מחקרית שיש לכדור זה סיכוי להאריך חיים ולא פחות חשוב באיכות חיים טובה יותר,אך קופת החולים מסרבת לתת לו את הכדור מכיוון שהכדור יקר מאוד (נמצא הכי זול ב-14000 ש"ח לחודש) ואינו בסל התרופות ואין לנו ביטוח פרטי.אני פונה לכל מי שיכול לעזור לנו באיזה שהיא צורה במימון(אפילו חלקי)או אם יש למישהו את הכדור והוא אינו צריך אותו יותר אנא צרו קשר איתנו דרך הפורום או ישירות אליי בנייד 054-2580887 תודה וכל טוב.

30/12/2007 | 10:52 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, לצורך סיוע לאביך אנא צור עימנו קשר ב03-5792220 רחל, ונפתח לך קרן לגיוס תרומות המוכרות למס אשר מאה אחוז מהכסף יועבר אל אביך דרך תרומות. אנו נכוון אותך ונייעץ לך, השירות כמובן חינם.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"