תרופות פריון למסירה...

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

23/03/2013 | 11:38 | מאת: ירון

יש לנו אוביטרל + צטרוטייד + פרוגינובה+ אנדומטרין + אוטרוגסטן + אסטרופם ועוד משהו שנקרא דאה. בבקשה לכתוב דוא"ל עם מספר טלפון ואני אתקשר [email protected]

23/03/2013 | 22:29 | מאת: ענת

אשמח לקבל צטרוטייד, אוביטרל ואסטרופם. תודה רבה! אכתוב לך גם במייל. תודה! [email protected]

24/03/2013 | 00:04 | מאת: עדי

שלום ירון, באם לא נמסר מסיבה כלשהי, אשמח לקבל את התרופות, גרה במרכז, עם רכב, תודה, עדי [email protected]

24/03/2013 | 16:10 | מאת: אורי

אם יש לכם עדיין אז זה ממש יעזור לי צריכה 3 זריקות ולי אין השתתפות אז כל זריקה עולה לי בערך 200. אשמח לבא לקחת גם במחיר מרשם רופא תודה [email protected]

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"