בקשת סיוע לנכה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

16/10/2008 | 11:25 | מאת: אלינור

שלום שמי אלינור ואני נכה 75 אחוז עיוורת בעיו אחת וכן דיכאון קשה אני גרה בבאר שבע ואנו זקוקים לסיוע במזון אין לי למי לפנות 0507822737

22/10/2008 | 10:17 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום אלינור, ראשית לא ציינת את איזור מגורייך, והאם את מוכרת לרווחה, יש מספר עמותות שמתעסקות בנושא סיוע של מזון- עמותת יד אליעזר, עמותת מאיר פנים. בהצלחה.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"