זקוק לסיוע טיפול בשיניים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

15/10/2008 | 11:09 | מאת: אלי

לכל עמותה, או מרכז סיוע אחר ... ברצוני לבקש סיוע מיוחד למען אחותי הקטנה . אחותי אדיסה, בת 19 משרתת בשירות לאומי, ילדה מאוד מאוד יפה! שסובלת מחורים בשיניים הטוחנות, חלקן גם בקדמיות ומכאבים בחלל הפה. הורינו גרושים, אך מבורכים בילדים רבים, ואימנו מתפרנסת אך ורק מביטוח לאומי. חלק מהאחים משרתים בצבא, וחלקם כבר נשואים, שאר הילדים מתגוררים עם אימנו. כבר שנים אנו מנסים למצוא מקום לעזרה, שבו תוכל לטפל בשיניים שלה, הרי אין לה מספיק כסף לטפל בהם. אני כאח, שמאוד דואג לה הייתי רוצה לסייע בטיפול השיניים שלה, אך אני נשוי + 5, ומקבל שכר מינימום וזה איננו מספיק אפילו לשן אחת. יש לנו עוד אח בן 16 שסובל מאותה הבעייה של אחותי, אך אני לוקח את תשומת ליבי לאחותי, כי השיניים שלה פוגעות בביטחון העצמי שלה, וחוששת לחייך, לצחוק, ואפילו לצאת עם חבר!!! - ואני פונה אלייך כי אני יודע שיש אנשים טובים, בישראל, שיש להם לב טוב שעוזרים ותומכים בבעיות יותר קשות מזו. חיפשתי באתרי אינטרנט, נגשתי לרופאת המשפחה, שום דבר, אף אחד לא מוצא לה מקום לעזרה, מקום שבו תוכל להיות בטוחה לטפל בשיניים שלה. אני ממש מבקש, ואני מקווה שתוכלו לעזור לה... הנערה זקוקה לטיפול הזה, כי אני יודע שהיא מאוד כמהה לטיפול הזה, ורוצה להיות כמו כל נערה אחרת עם ביטחון עצמי, ובלי הרבה חששות להגשים את החלומות שלה ולהגיע רחוק... ! אני ממש מבקש, ומקווה שאם מצאתי את המקום הנכון לעזרה הנכונה, כתבו לי בבקשה [email protected] אם גם אפשר בהקדם האפשרי , האח....

22/10/2008 | 10:21 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב אח של אדיסה, עמותת חברים סייעה לילדים שהיו זקוקים לטיפולי שיניים ע"י תורם אנונימי שהחליט לתרום את טיפוליהם, היות ולא מדובר כאן בילדה אנו בכל אופן מבקשים שתעביר לנו את המכתב שכתבת פה + הצעת מחיר של טיפולי השיניים ונעשה כל מאמץ לסייע. מספר הפקס של עמותת חברים לרפואה 03-5792223 נא ודא את קבלת הפקס במשרדינו בטלפון- 03-5792220 בהצלחה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"