תרופות מסירה לנזקקים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

29/12/2007 | 11:39 | מאת: pnina

נתנו להורי תרופות שהם ממש לא מעוניינים לקחת. למרות שבקשו מרופא המשפחה לא לתת אותם, זה ממשיך לתת אותם כי התרופות כתובות בתיק הרפואי שלהם. אני מעוניינת להעביר אותם ללא תשלום למי שזקוק בצרוף מרשם כמובן, אין ידו משגת.

30/12/2007 | 10:50 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיצרי עמנו קשר בטלפון 03-5792220 עם רחל לצורך רישום לתיווך תרופות ועברת התרופות לזקוקים.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"