תרופות לתסמונת CRPS

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

10/01/2013 | 15:49 | מאת: לייבל בילי

שלום, לאחרונה אובחנתי כחולה בתסמונת לעיל. העלות של התרופות היא לא בשמים, כ-100ש"ח לכל סוג... ויש שני סוגים שאני אמור לקחת. הבעיה אשר בעקבותיה אני פונה אליכם היא שאין לי כסף לקנות את התרופות האלה. אני כבר 3 חודשים יושב בבית וכל המשכורת של אשתי הולך על האוכל של הילדים ושלנו, טיטולים, מגבונים, ושאר המוצרי טיפול בתינוקות (יש לנו תאומים בני שנה וילדה בת 7)... האם יש מישהו שיוכל לעזור מעכשיו לעכשיו? תודה מראש לכל העוזרים

10/01/2013 | 21:19 | מאת: לייבל בילי

תיקון טעות: התרופות הן: סימבלטה 60 מג - 225 ש"ח ליריקה 150 מג - 450 ש"ח מדובר כאן בכמות לחודש ימים בלבד ורק אלוהים יודע עד מתי אני אצטרך לצרוך את הכדורים האלה

31/01/2013 | 11:26 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לעזור במקרה שיש ברשותינו את התרופות. ניתן לשלוח מרשמים יחד עם דוח סוציאלי לפקס 03-5792223 עם כל הפרטים האישיים . הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"