עזרה לחברה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

25/12/2012 | 10:35 | מאת: יעל

היי, חברה שלי במצב שמצריך ניתוח, אין לה כסף והיא מטפלת לבד בבן שלה, היא כבר עם חום ודלקות חניכיים . הציעו לה ניתוח ב12 אלף ש"ח. האם האתר הזה עדיין אקטואלי? איך ניתן לעזור לה?

03/01/2013 | 12:34 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, אפשר לנסות להעביר אלינו בפקס 03-5792223 את המקרה הרפואי ובקשה לסיוע כספי,כולל פרטים ליצירת קשר ונבדוק את המקרה. במקרה שיש אישור לסייע ניצור קשר חוזר. הרבה בריאות ובהצלחה.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"