למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

06/12/2012 | 16:27 | מאת: IFI

הי, אשמח למסור למי שצריכה - עט פיוריגון עם מחסנית 600 צטרוטייד - יחידה אחת מנופור - מספר יחידות

08/12/2012 | 00:20 | מאת: תמי

אשמח מאוד אם תשאירי פרטים כיצד ניתן להגיע אלייך לגבי הצטרוטייד.תודה מעומק הלב.

08/12/2012 | 23:31 | מאת: מחפשת צטרוטייד ודקאפפטיל0.1

אשמח לקבל את הצטרוטייד ואם יש דקאפפטיל 0.1 אני מירושלים.איפה את?אפפשר לכתוב לי גם למייל [email protected] אני מחפשת הרבה זמן ואין לי כל עזרה מקופ"ח וההוצאות עצומות מאןד...אשמח לעזרה שלך תודה מראש תקווה

09/12/2012 | 11:16 | מאת: wish

היי, קופ"ח לא מסבסדת את הטיפול שלי, ומחירי התרופות יקרים מאוד. התרופות שפרסמת יעזרו לי מאוד. אודה לך אם תצרי איתי קשר במייל ונתאם איסוף [email protected]

15/12/2012 | 18:11 | מאת: מיה

הי, במידה ולא נמסר עדיין אני זקוקה לפיוריגון+ צטרוטייד. המייל שלי [email protected] תודה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"