בבקשה, עזרה בתרופות פריון

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/12/2012 | 14:24 | מאת: ענת

אני לא זכאית מהקופה משום שיש לי שני ילדים ולכן העלויות מטורפות . בבקשה אם תוכלו לעזור לי בגונל F, צטרוטייד, אסטרופם, אטרוגסטן ואוביטרל, נא לשלוח לי מייל לכתובת הבאה ואגיע אליכם לקחת. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה [email protected]

03/12/2012 | 12:40 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ע"מ שנוכל לסייע בידך להשיג את תרופות אלו עלייך ליצור קשר עם רחל קאליש-אחראית תרופות פריון במייל: [email protected]

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"