איפה אפשר לקנות הורמון גדילה הכי בזול

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

11/11/2012 | 22:52 | מאת: שרון

שלום רב! אינני מחפשת תרומות אך בכל זאת העלות של רכישת הורמון גדילה מאוד גבוהה האם יש מקום שבו אפשר לקנות במחיר נמוך יותר? תודה על כל עזרה

22/05/2013 | 13:47 | מאת: רפי

שרון שלום איזה חברה של הורמון גדילה את מחפשת?

29/04/2014 | 11:02 | מאת: שירה

שלום בתי משתמשת בהורמון גדילה זה. ישנם אמפולות שמצטברות מידי חודש ויש מיותרות. אשמח לעזור כמובן שזה בתוקף - כרגע קנינו חדשות אוכל לעזור בזה גלית 0527149943

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"