תרופות לסרטן הדם (לאוקמיה)..למסירה חינם

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

25/08/2008 | 10:07 | מאת: אייזנר חנוך

למי מוסרים..בחינם.. תרופות שנשארו (במקרר)? התקשרו ע"מ לעזור למישהו... חנוך נייד: 0544-825337

25/08/2008 | 14:10 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות מחולים שנשאר להם לחולים הזקוקים, נשמח אם תרשום את התרופות שנשארו ברשותך לטופס מסירת תרופה באתר חברים לרפואה בכתובת www.haverim.org.il תודה והרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"